top of page
Boven

Yoga

Astrid Grootscholten Fotografie (23 van 25).jpg

Vanaf 4 oktober starten er wekelijkse yoga lessen bij ontmoetingscentrum de Ligt. Er is zoveel animo voor de lessen dat we naar een grotere zaal zijn verhuisd. Er is dus nog veel plek voor nieuwe leden bij de Ligt. De yoga lessen zijn voor iedereen! Van 25 jaar tot 70 plussers, of je nu ervaren bent of je eerste les gaat nemen. Yoga is toegankelijk en het moment van ontspanning in de week.

We starten de les met een meditatie en mindfulness oefeningen. Hierdoor neemt de zuurstof in je brein toe waardoor je meer gefocust en ook meer ontspannen gaat leven. De yoga oefeningen zorgen voor een sterk en soepel lichaam. Bij Hatha yoga vloeien de oefeningen in elkaar over en volgt er na inspanning altijd ontspanning.

Het doel is om je lichaam en ademhaling te blijven voelen en zodoende meer contact te maken met jezelf. We maken de reis van ons hoofd naar ons lichaam. Je zult merken dat je na een yoga les kalm en ontspannen bent, waardoor je o.a. beter slaapt. Je hebt meer energie en minder blokkades in je lichaam waardoor je immuunsysteem sterk is en je fitter wordt. Op mijn website kun je ervaringen van mijn leden lezen. https://star-child.nl/hatha-yoga/

De lessen worden gegeven op:
Woensdagavond van 19.00 – 20.00 uur en van 20.10 – 21.10 uur.

Heb je interesse in een vrijblijvende proefles? Neem dan snel contact op 😊
Je kunt me bereiken via: 06-14918550 of via info@star-child.nl

bottom of page