LogoDef.png

De ligt

Ontmoetingscentrum

 
 

BILJARTEN

Er zijn twee biljartzalen. Een zaal met één biljart en een zaal met twee biljarts. Bij elk biljart is een elektronisch, op afstand bedienbaar, scorebord aanwezig. De tafels en de bij behorende ballen en keuen worden elke dag gepoetst. Tijdens alle openingsuren van het ontmoetingscentrum kan er gebiljart worden. De kosten bedragen € 0,50 per 20 minuten, via de klok te voldoen.

 

In het ontmoetingscentrum zijn vier biljartverenigingen actief. Alle vier de verenigingen kunnen nog nieuwe leden gebruiken. Er wordt libre en driebanden gespeeld. Daarnaast wordt de competitie gespeeld van de Kring KBO en worden er wedstrijden gespeeld in het kader van de Recreanten Competitie van de Kempen.

 
  • de Poedel

Biljartvereniging “de Poedel” is een kleine vereniging van 10 leden. Alle leden zijn gepensioneerd. Wij spelen een interne competitie op de dinsdagmiddag. Ieder lid speelt twee wedstrijden per middag a 20 beurten. Er worden twee competities per jaar gespeeld; een najaars en een voorjaarscompetitie. We kennen geen zomerstop. Wanneer de voorjaarscompetitie is beëindigd kan er op de dinsdagmiddag “vrij” worden gebiljart.
Naast het competitie-element is het sociale contact belangrijk. Wij sluiten de competitie af met een ledenvergadering waarna we genieten van een heerlijke BBQ. De partners van de leden zijn hierbij van harte welkom.
Op dit moment hebben wij een ledenstop maar u kunt zich desondanks op een reservelijst laten plaatsen. Wanneer er een plek vrij komt nemen wij contact met u op. Interesse? Bel naar bovenstaande contactpersoon of stuur een e-mail naar geert.hofman@planet.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon langs komen. 

 
  • Triangel

Wij zijn een vriendengroep en willen dat graag zo houden. Voor ons is biljarten een ontspanningsavond. 

 
  • BC De Ligt

Wij spelen libre in onderlinge competitie.
In de wintermaanden spelen we met een paar mensen mee in de KBO-competitie.
Woensdagmiddag is ons clubmiddag van 13.30 tot 17.00 uur.
Ook hier kunnen we nog nieuwe leden gebruiken.

 
  • BC Ligt-Effect

Wij spelen libre en driebanden in een onderlinge competitie.
Ook spelen er een aantal driebandenspelers in de Bond Kempische Recreanten Biljartverenigingen BKRB.
Donderdagavond is de clubavond van 19.00 tot 23.00 uur
We zijn nog op zoek naar nieuwe leden zowel voor het Libre als voor het driebanden.