top of page
Boven
Boven2

BILJARTEN

billiards-4895509_1280.jpg

Er zijn twee biljartzalen. Een zaal met één biljart en een zaal met twee biljarts. Bij elk biljart is een elektronisch, op afstand bedienbaar, scorebord aanwezig. De tafels en de bij behorende ballen en keuen worden elke dag gepoetst. Tijdens alle openingsuren van het ontmoetingscentrum kan er gebiljart worden. De kosten bedragen € 0,50 per 15 minuten, via de klok te voldoen.

 

In het ontmoetingscentrum zijn vier biljartverenigingen actief. Alle vier de verenigingen kunnen nog nieuwe leden gebruiken. Er wordt libre  gespeeld. Daarnaast wordt de competitie gespeeld van de Kring KBO en worden er wedstrijden gespeeld in het kader van de Recreanten Competitie van de Kempen.

Poedel
  • de Poedel

biljart.jpg

Biljartvereniging “de Poedel” is een kleine vereniging van 10 leden. Alle leden zijn gepensioneerd. Wij spelen een interne competitie op de dinsdagmiddag in ontmoetingscentrum de Ligt (Ligt 157) van 13.30 uur tot uiterlijk 17.00 uur. Ieder lid speelt twee wedstrijden op een middag van 20 beurten. Er worden twee competities per jaar gespeeld; een najaarscompetitie en een voorjaarscompetitie. We kennen geen zomerstop. Wanneer de voorjaarscompetitie is beëindigd kan er op de dinsdagmiddag “vrij” worden gebiljart.

De contributie wordt jaarlijks vastgesteld en bedraagt op dit moment € 40,00 per competitie, dus
€ 80,00 per jaar. Verder wordt er, in navolging tot onze verenigingsnaam, bij iedere “poedel” 5 eurocent (tot een maximum van € 0,50 per partij) toegevoegd aan de poedelpot.

Naast het competitie-element is het sociale contact belangrijk. Wij sluiten de competitie af met een ledenvergadering waarna we genieten van een heerlijke BBQ. De partners van de leden zijn hierbij van harte welkom.

Wij hebben op dit moment ruimte voor 2 nieuwe leden

Interesse: Meld je aan of loop eens binnen op de dinsdagmiddag in ontmoetingscentrum “de Ligt”. Wie meer informatie wil, kan bellen met Hans Segers, telefoon 06-45676805. E-mailen kan ook

naar: vlugge23@hotmail.com.

Triangel
  • Triangel

media_375_469197_w1200.jpg

Wij zijn een vriendengroep en willen dat graag zo houden. Voor ons is biljarten een ontspanningsavond. 

BC De Ligt
  • BC De Ligt

billiards-4895512_1920.jpg

Wij spelen libre in onderlinge competitie.
In de wintermaanden spelen we met een paar mensen mee in de KBO-competitie.
Woensdagmiddag is ons clubmiddag van 13.30 tot 17.00 uur.
Ook hier kunnen we nog nieuwe leden gebruiken.

BC Licht-Effect
  • BC Ligt-Effect

Afbeelding1.png

Wij spelen libre in een onderlinge competitie op donderdagavond van 19.00 tot 23.00 uur.

We zijn nog op zoek naar nieuwe leden zowel voor het Libre.

bottom of page