top of page

PVGE Ligtklanken

Zingen.jpg
PVGEcompactGroenKleinRGB.png

Als U van zingen houdt, kom dan eens kennismaken met de zangclub. Wij zijn een gemengd koor van ca 30 leden en zingen muziek uit alle stijlperioden.
In het algemeen 3 of 4-stemmig en met piano begeleide uitvoering.
De repetities zijn deels a capella en na de theepauze met professionele pianobegeleiding.
Graag nodigen wij U vrijblijvend uit om te komen kennismaken.
Wij zingen iedere maandag van 13.45 uur tot 16.15 uur.
U kunt ons vinden op de Website PVGE Veldhoven Zangclub.

 

Veldhovens mannenkoor

Facebook VMK-web2_A661226 versie 2023.jpg
Logo 2023 wit-zwart def alleen wi blauw kaderCMYK web.jpg

Even voorstellen

Veldhovens Mannenkoor is een koor met bijna 50 zangers uit de Kempen dat gezelligheid combineert met kwaliteit. Ons repertoire is veelzijdig, zowel modern als klassiek, gospel als pop, opera als musical.
Wij gaan voor optredens, gezelligheid, reizen en uitstapjes met het koor, kameraadschap, repeteren, zingen, na borrelen (afterglow).
Elk jaar wordt er een concertproductie rond een thema voor het voetlicht gebracht met daarin veel afwisseling en dynamiek, samen met andere muziekgezelschappen of culturele verenigingen.
Zingen bij het Veldhovens Mannenkoor is meer dan alleen zingen. 1x per week repeteren we op dinsdagavond van 20 tot 22.15 uur om op onze concerten (ook samen met andere koren, orkesten, dansgezelschappen, toneelgroepen etc.) goed voor de dag te komen.
Wil je ook eens beleven hoe het er bij ons aan toe gaat? Je bent van harte welkom bij een repetitie. Meer info kun je vinden op de website www.veldhovensmannenkoor.nl

bottom of page